mandag den 30. november 2009

Skrive-bloggens "regler"

Dagligt kommer der nye tilmeldinger, og naturligt nok opstår der så spørgsmål. Så for at hjælpe nye og kommende medlemmer …

Skrive-bloggen er fuldstændig frivillig og gratis.

Medlemmer forpligter sig ikke til andet end at levere tekster (grundigt rettede og redigerede). Lige nu er vi 15-20 medlemmer, dvs vi skal hver skrive ca to tekster om måneden. (Fiktion, causeri eller digte). Der er ingen officiel maksimums-længde, men tekster på mere end 1000 ord virker uoverskuelige på en blog. Den optimale længde er nok 300-500 ord. Teksterne må gerne være dine bedste saxo-tekster.

Fotos: du er meget velkommen til at vedhæfte fotos i god opløsning til dine tekster (ellers vælger jeg, hvad jeg nu kan finde på). Send KUN fotos, du selv har taget. Mange bloggere har fået problemer ved at bringe ´lånte´ fotos.

Ophavsret: du får ingen penge for teksten, til gengæld er har du til enhver tid alle rettigheder over den. Men du skal være opmærksom på, at nogle tidsskrifter regner en tekst for at have været offentliggjort, hvis den er blevet lagt ud på en blog.

Bloggen redigeres af Dorte Jakobsen (administrator), samt Randi Abel og Theodor Klostergaard. Vi er blandt initiativtagerne, men vi er ikke direktører eller diktatorer, så vi vil altid gerne lytte til og overveje gode, nye forslag fra medlemmerne.

En gang om måneden stiller vi en opgave med bestemte krav (som på Saxo). Alle kan deltage, men der er ingen krav.

/Dorte.

PS: har jeg glemt noget?

2 kommentarer:

Dorte H sagde ...

Dette er en test ..

Ragnhild sagde ...

Dette er også en prøve