lørdag den 5. juni 2010

Debat-lørdag.


Administratoren har rimelig travlt (gammelt dansk: urimeligt travlt) i juni, men Jørn har sendt mig et nyhedsbrev, som handler om sprog, så det kan jeg jo passende dele med Skrive-bloggen i dag.

Nyhedsbrev fra elkan.dk

Elkan Tv

Så har jeg startet elkantv. Det foregår på youtube. Det er nemt, det er enkelt og det skal sikre at der kommer nyt. Jeg giver min udlægning ord, teorier og sprogting. Ønsker du noget forklaret, så skriv til info@elkan.dk eller send en sms til 23 96 10 30, så laver jeg en lille film via mobilen og sender den direkte til kanalen.

http://www.youtube.com/user/elkantv


Elkans ordbog

"Vidste du at..." blev lukket i 2009 til fordel for en ordbog. Den er nu åben. Jeg opdaterer løbende med ord, men som en wiki er alle velkomne til at bidrage - både med forklaringer og ord I ønsker forklaret. Det er frit og åbent, så skriv gerne ord, som I mener burde være optaget, fx adde (en fordanskning af "to add", fx man adder nogen til sin facebookprofil"). Håber på at se det vokse.

www.elkan.dk/ordbog


ElkanLab

ElkanLab er mit netværk med 60 tilmeldte p.t. og 4 møder hvert år. Her tester og diskuterer vi metoder, modeller og teorier. Vi mødes minimum 6 hver gang, og vi er ca. 8-12 pr. gang.

Du kan tilmelde dig via linkedin.com - http://www.linkedin.com/groups?about=&gid=70220&trk=anet_ug_grppro

Eller læs mere på www.elkanlab.dk


Hvad mere...?

Jeg har desværre meget travlt for tiden, så det der sker er på bloggen, twitter og youtube = de kanaler jeg har adgang til via min mobil. Der kommer ikke længere artikler resten af året, da jeg arbejder på en bog om storytelling - det kommer den nok ikke til at hedde, da emnet tegner mere bredt, men det er udgangspunktet. Om den bliver udgivet...? Det må tiden vise. Jeg har materiale nok til den.


Mvh.

Mikael Elkan


4 kommentarer:

Bente Pedersen sagde ...

Tak til Jørn for at gøre opmærksom på denne hjemmeside. Jeg har været inde og kigge, og der er bestemt gode ting at finde!
KH Bente

Poly sagde ...

Kære Jørn

Ja, det er bestemt en indholdsrig web-side med masse af gode tips for det danske sprog. Dog syntes jeg, der er lige lovligt mange kategorier på siden, som næsten er en søge side i sig selv!
Men jeg hæftede mig især ved deres synonym-ordbog, som faktisk er bedre end den danske OpenOffice.org, samt deres oversættelses link. Så mange tak for henvisningen.

Med hilsner Poly

Randi Abel sagde ...

Tak, Jørn, for en interessant henvisning. Der er god information at hente, selv om jeg synes, det umiddelbart virker noget uoverskueligt.

Jørn E. sagde ...

Kære alle!

Det glæder mig at I kan bruge mit "fund". Det er jo ofte tilfældigheder der fører en til interessante hjemmesider.

Kærlig hilsen

Jørn E