fredag den 11. juni 2010

Sommer-bloggen

Fra nu af og indtil skoleferien er slut, bringer Skrive-bloggen en tekst hver lørdag. Hvis jeg modtager sommer-tekster fra medlemmerne, vil jeg annoncere om lørdagen, hvad der kommer og hvornår.

I morgen indbydes der til fest, og næste lørdag skal vi ud at rejse.

Så husk: kig ind i weekenden - læs ugens tekst - og læg en kommentar eller en sommerhilsen.

/Dorte

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære Alle

Beklageligvis, stopper jeg med at indsende fortællinger for et stykke tid, pga. personlige omstændigheder. Jeg vil dog stadig kommenterer, så meget som muligt. Det betyder heller ikke jeg holder op med at skrive, blot i mindre omfang.

Og når og hvis det lykkes at få en fortælling afsluttet, vil jeg med stor glæde, indsende den til Skrive-bloggen. Også fordi bloggen og alle jer skribenter, har fået en special plads i mit hjerte.

Med kærlige hilsner

Poly

Dorte H sagde ...

Kære Poly.

Det er jeg rigtig ked af at høre. Men det er trods alt dejligt, at du lige fortæller os, hvorfor du ikke kigger ind så tit.

Jeg håber, tingene falder på plads for dig, og at vi får dig at se igen, for det har været så dejligt at opleve dit engagement i bloggen!

Kærlig hilsen Dorte.

Bente Pedersen sagde ...

Kære Poly!
Også jeg er ked af,at alt ikke er ok hos dig. Du skal vide,at du er savnet her på bloggen!
Sender energi og kærlige tanker!
Tak, fordi du lod os det vide!
KH
Bente

Jørn E. sagde ...

Kære Poly!

Jeg håber at dine problemer er af overkommelig og frem for alt tidsbegrænset art. Det har været interessant, at have dig med fra "down under" og en fornøjelse at følge dine favntag med det vanskelige danske sprog. Tak for din flittige kommenteren. Det er trods alt næsten lige så vigtigt som historierne.
Jeg vil se frem til, at se dine historier og kommentarer igen.
Sender dig mine varmeste tanker.

Kærlig hilsen

Jørn E

Anonym sagde ...

Kære Alle

Af en eller anden årsag, kan jeg ikke sætte et flueben, ej heller via "vis eksempel, så det blive nok som anonym igen!

Har lige læst jer søde varme kommentarer og kærlige tanker. Hvilket fylder mig med enormt glæde. Mange, mange tak skal i have.

Med hilsner Poly

Ragnhild sagde ...

Kære Poly

Jeg gør Dorte, Bente og Jørns ord til mine, og ønsker samtidig alt det bedste for dig. Godt du vil være med, så meget som du kan, og vi ved jo godt, at du, Poly tidligere var den flittige læser og gode kommentator bag "anonym", så det vænner vi os til igen.

Kh Ragnhild

Ragnhild sagde ...

Kære Dorte

Jeg vil bare lige sige, at jeg synes, det er et fint koncept, du har fundet frem til for Sommer-bloggen, og så vil jeg ønske dig en god rejse.

Kh Ragnhild

Dorte H sagde ...

Kære Ragnhild.

Jeg håber, det er et kompromis, som kan passe både de flittige hjemmeværende blogmedlemmer, og de medlemmer, som har travlt med alt muligt andet ude i sommersolen.

Og det er altså os (Skrive-bloggen), der skal ud at rejse på lørdag ;D

Kh Dorte.

Ragnhild sagde ...

...ja, selvfølgelig er det "os" der skal ud at rejse på lørdag! Kan tidspunktet 01.10 du som undskyldning for en omgang "Læs og (mis)forstå". Tag alligevel mine gode ønsker med dig, hvis du skal ud at rejse i den virkelige verden :-)
Kh Ragnhild

Dorte H sagde ...

Ih, vi skal helt til Vorupør (og male sommerhus). Men hvem siger, virtuelle rejser ikke kan være spændende? Jeg oplever i hvert fald lidt af hvert på min daglige blogrunde.

Kh Dorte.