lørdag den 10. juli 2010

Sommer-rapport


Kære Skrivebloggere!

Her er en lille beretning fra min hektiske juni måned, fyldt med sommer og glædelige begivenheder. Det er svært, at beslutte hvor jeg skal begynde. Min yngste datter blev gift lørdag d. 12. i Sankt Pauls kirken i Nyboder.

I den anledning kom min ældste datter, Heidi, hjem fra Zimbabwe, hvor hun bor med mand og to børn. Tristan er tre og Emma er 1½ og så er der en på vej. Forventet ankomst 15. september!

Forud for alt dette havde jeg inviteret til sommerparty hos mig i Odsherred, hvor familien, for en gangs skyld, var næsten samlet.

Brylluppet var smukt, festen fantastisk. Et højdepunkt var det naturligvis, da brudeparret meddelte, at de venter barn til marts næste år.

Efter barnedåben af Emma var vi samlet hos forældrene i deres lejede sommerhus i Hornbæk, hvor vi også havde en dejlig dag sammen. Sankt Hans aften tog vi afsked, ligeledes i Hornbæk.

Nu går der desværre nok et års tid før jeg ser dem igen, men det har været en dejlig måned.

Kærlige sommerhilsner fra

Jørn E.


NB: da flere af bloggens medlemmer gerne vil læse Jørns første historier om kordegnen, bringer jeg også historien "Rådyret" i dag. /Dorte.

10 kommentarer:

Jørn E. sagde ...

Kære alle!

Jeg håber, at også I har glæde og gavn af sommeren og at den vil bringe jer alle frisk energi til at klare dagens dont og den kommende vinter, som vi sikkert alle håber ikke bliver ligeså streng som den forgangne.

Kærlig hilsen
Jørn E

Dorte H sagde ...

Kære Jørn.

Tak for din hyggelige sommerrapport!

Du kan tro, jeg nyder sommeren i fulde drag. Det er også derfor, jeg ikke blogger særlig meget her i juli. Når som helst vejret er til det, tager jeg min bærbare med ud på terrassen og skriver krimi. Det er godt nok sjovere end at rette engelske stile :D

God sommer til alle herfra!

Kh Dorte.

Bente Pedersen sagde ...

Kære Jørn!

Tillykke med din datters bryllup. Hvor ser du glad og stolt ud! Ikke sært, når man ser den smukke brud ved din side! Det er sørme nogle dejlige dage, du beskriver, hvor hele familien for en sjælden gangs skyld var samlet.

Man skulle da være et skarn, hvis man ikke nyder den fine sommer, der byder på alt slags vejr. I går sidst på dagen trak det op til tordenvejr, og jeg lå på min solseng under overdækningen på terrassen og ville nyde det. Samtidig tog jeg billeder af den smukke himmel. Det fik dog en brat ende, da et voldsomt vindstød fra syd blæste en bølge regnvand ind over mig på solsengen. Så kunne jeg da finde ind i stuen i en fart!

Også god sommer fra mig!

KH Bente

Jørn E. sagde ...

Kære Dorte!

Jeg forstår godt, at du prioriterer afslapning og foretrukne sysler her i sommerferien, særligt når du er så meget "på", som jeg fornemmer du er i din hverdag. Tak for kommentaren.

Kærlig hilsen

Jørn E

Jørn E. sagde ...

Kære Bente!

Fik du nogle gode billeder af tordenvejret? Jeg har selv forsøgt nogle gange, men det er svært synes jeg. Det går jo så stærkt.
Det var så anden gang, jeg førte en datter op. Det er en meget følelsesladet oplevelse og det er svært at holde masken. Nu nyder jeg også lidt, at det er overstået. Det var en ret hektisk juni måned.
Tak for din kommentar.

Kærlig hilsen

Jørn E

Poly sagde ...

Kære Jørn

Det var en dejlig sommerrapport, du der gav os. Og sikken en dejlig familie hygge du har været engageret i. Og ovenikøbet et sommerbryllup. Hjerteliglig tillykke.
Forsat god sommer.

Med hilsner Poly

Jørn E. sagde ...

Kære Poly!

Jeg håber at også du har det godt!
Hvordan er vejret hos dig der nede "down under", det er vel en slags vinter vejr?

Kærlig hilsen

Jørn E

Randi Abel sagde ...

Kære Jørn,

Hvad mere kan man ønske sig som forælder end en sommer med bryllup, barnedåb, annoncering af flere småfamiliemedlemmer og gensyn med dem, man ikke ser så ofte. Du må i den grad have hygget dig :D

Jeg holder sen ferie i år, men nyder freden til at få afsluttet nogle arbejdsopgaver, som hele tiden er endt nederst på to-do-listen.

Kh,
Randi

Jørn E. sagde ...

Kære Randi!

Godt at høre fra dig igen. Der mangler lidt liv her på bloggen, men det kommer forhåbentlig igen efter sommerferien.

Tak for dine rosende ord. Som du selv, lapper jeg også den slags i mig med stor fornøjelse. Jeg var godt klar over, at du var en af dem der havde læst historien på Saxo. Tak for at du alligevel gav den en kommentar.

Kærlig hilsen

Jørn E

Jørn E. sagde ...

Kære alle!

Ovenstående skulle have været placeret under Rådyret!

Men tak Randi også for din søde kommentar til min sommerrapport. Midt i al hyggen var det jo også ganske hektisk og det var heller ikke så meget jeg fik set til den lille familie fra Zimbabwe. For når de er her er der mange venner og veninder der skal dyrkes. Men vist var det da dejligt.

Kærlig hilsen

Jørn E