onsdag den 29. september 2010

Fra administrators skrivebord


Som jeg nævnte i august, har aktiviteten på Skrive-bloggen været lav i lang tid. En del medlemmer mente, det var et sommerferie-symptom, men det er nu blevet efterår, og der kom fire besvarelser af august-opgaven.

Det er min fornemmelse, at selv om mange gerne vil beholde bloggen, er der meget få medlemmer, som reelt har den tid og det engagement der skal til for at holde bloggen levende og interessant. I hvert fald ser det ud til, at mange af teksterne bliver sendt af sted af pligt eller dårlig samvittighed, fordi medlemmer synes de ´bør´ bidrage.

Nej, vi prøvede at oprette en fælles Skrive-blog, fordi vi syntes, det kunne være et sjovt og spændende eksperiment, ikke fordi nogen skulle skrive eller deltage af pligt. Det var også spændende i de første, mange måneder, men rigtig mange af os er involveret i et væld af andre aktiviteter, og denne gang står min beslutning om at holde som administrator af bloggen fast.

Hvis andre har lyst til at køre bloggen videre, er I meget velkomne. Bare sig til; det er ikke særlig svært rent teknisk.

Og så er der vist bare tilbage at sige tak til alle jer, som har været med til at prøve. Det har været dejligt og inspirerende at arbejde sammen med jer!

Dorte.
.

16 kommentarer:

Bente Pedersen sagde ...

Kære Dorte!

Det er jeg rigtig ked af at høre, men jeg forstår godt din frustration over de manglende indlæg...
Og du har jo ret i, at "en klub" er afhængig af medlemmernes aktivitet...
Ved ikke lige, hvad jeg mere skal sige, ud over at jeg bestemt vil savne "Skrivebloggen" i min hverdag, og at jeg så må ud og søge andre lignende skrivefora at være deltager i.

KH Bente

Dorte H sagde ...

Kære Bente.

Jeg er nok involveret i alt for mange spændende ting til at blive frustreret over at der er ét projekt, som ikke helt blev til det, jeg havde håbet.

Som du ved, er jeg meget optaget af at skrive på engelsk, og der er simpelt hen så mange muligheder, at jeg må vælge udfordringer fra hver eneste uge.

Jeg kunne jo bare godt ønske mig, at der også var et åbent forum for danskere, som har lyst til at eksperimentere med flash fiction.

Kh Dorte.

Leonius sagde ...

Kære Dorte,

det er trist, at du har måtte tage den beslutning, men jeg forstår det godt.
Når noget startes op, vil der altid være en meget lang indkøringsperiode hvor det går op og ned.
Det er tiden der sømmer sådan en blog fast.
Jeg skal indrømme at det forbavser mig, at der har været så stille i den seneste tid.
Pøj pøj med det..

Leonius.

Randi Abel sagde ...

Kære Dorte og alle I andre,

Jeg har mange ting på mit bord i øjeblikket, og tiden slår ikke til til alt det, jeg også gerne vil. Derfor turde jeg ikke tilbyde at køre bloggen videre.

Nu har jeg imidlertid tænkt over, hvad det er, jeg får gjort og ikke får gjort, når jeg har meget om ørerne. Jeg er kommet frem til, at jeg når de ting, som har en klar deadline, og som andre på en eller anden måde er afhængige af. Det, som bliver nedprioriteret, er f.eks. at skrive egne tekster, for det gør jeg jo udelukkende for min egen skyld.

Hvis jeg sætter arbejdet med bloggen i system, som jeg har indtryk af, at du har gjort, Dorte, tror jeg, jeg kan klare opgaven som blog-administrator. Jeg vil i hvert fald meget gerne forsøge, hvis andre har det som Bente, og der er stemning for det.

Eller er der en anden af jer, der har lyst og tid? Selvom jeg har glimret ved mit fravær herinde, er bloggen stadig en højtelsket baby, og jeg vil så nødigt miste vores skrivefællesskab.

Kh,
Randi

Bente Pedersen sagde ...

Kære Randi!
Åh, det er jeg da bare så glad for at høre... jeg bakker STORT op om, at vi må give det en chance og håbe på, at mørket og de mange inde-timer, der venter forude igen får skrivekløen op i folket...
Jeg er pt. dybt involveret som indsamlingsarrangør for vort lokale lukningstruede Terrarium, men når det har fået den fornødne førstehjælp, indsamlingsbøtterne forlader for en stor del hjemmet i morgen, så vil min fokus da igen blive vendt mod skriverierne...
Jeg håber sørme, at folket vågner igen... jeg håber da ikke, at det var mit opgaveoplæg i august, der endeligt tog pusten fra folket...
Det vil nok være en god idé fremover at sætte krav til længde...jeg har selv været for slem til at sende for lange tekster ind imellem, og så går den der fornøjelse ved dagens gode input, som man kan overskue både at læse og kommentere jo fløjten... Det vil jeg i alle tilfælde skrive mig bag øret...hvis der er plads... :-)
KH Bente

Randi Abel sagde ...

Kære Bente,

Det lyder vel nok godt. Lad os krydse fingre for, at de øvrige ihærdige Skrive-bloggere også har lyst til at gøre endnu et forsøg på kunstigt åndedræt.

Det var et fint oplæg til augustopgaven, du lavede, og jeg tror bestemt ikke, nogen faldt fra pga. det. Jeg har faktisk også skrevet augustopgaven, men først for nogle få dage siden. Jewg lægger den på bloggen på et tidspunkt, men først vil jeg lige finde ud af, om Dorte har tekster på lager, som skal på før min.

Du har ret i, at nogle tekster er meget lange, og at det kan være svært at overskue at give feedback på dem. På den anden side kan det også være vanskeligt at holde inde med skydningen, hvis man har en god historie at fortælle. Jeg ved ikke helt, hvad min holdning er til at sætte begrænsninger for længden, men jeg synes, det er værd at tage op til diskussion.

Vi kan måske også lægge hovederne i blød og gøre endnu et forsøg på at hverve nye skrivende medlemmer. Det var ganske vist ingen succes, sidste gang jeg prøvede.

Kh,
Randi

Dorte H sagde ...

Held og lykke med dit forsøg på at køre Skrive-bloggen videre, Randi.

Og Bente, nedturen har helt sikkert ikke noget at gøre med din fine opgave. Det var i maj måned, det begyndte at gå tilbage, og som du selv har været inde på, sker det samme på Perfiktion.

Vi trænger nok til en ny omgang Saxo, det plejer at sætte lidt gang i engagementet.

Kh Dorte.

Aviaaja sagde ...

Kære I
Dorte, jeg forstår din beslutning og er lidt ked af, min medvirken er så sporadisk som den er - eller har været. Dels har jeg haft tekniske problemer og dels skal jeg nu ind i en rytme igen, hvor der skal overskud til at skrive og kommentere sammen med nyt job.
Jeg synes du har gjort et fint arbejde for at holde bloggen i gang!
Og Randi -hvor er det dejligt, du vil tage opgaven på dig nu. Jeg håber meget at "redningsaktionen" lykkes!
Selvom jeg ikke bidrager så regelmæssigt, et jeg en flittig læser.
Rigtig god weekend til jer alle!
Kærlig hilsen Aviaaja

Randi Abel sagde ...

Kære Dorte,

Tak skal du have. Og ja, det ville uden tvivl give et boost, hvis SAXO igen åbnede deres virtuelle dør.

Kh,
Randi

Randi Abel sagde ...

Kære Aviaaja,

Jeg vil gøre mit bedste, for at bloggen kan fortsætte.

Det er fuldt forståeligt, at du (og andre) har mere tid til at skrive i nogle perioder end i andre. Hvis jeg har meget om ørerne, kan jeg overhovedet ikke finde inspiration og ro til at skrive, og jeg har selv været fraværende på bloggen i en længere periode. Forhåbentlig får vi bedre tid i løbet af efteråret. Bloggens statistik viser, at der stadig er god trafik herinde, så interessen for teksterne er der.

Kh,
Randi

Ragnhild sagde ...

Kære Dorte og Randi

Stor tak til dig, Dorte for det fine og inspirerende arbejde, du har udført for Skrivebloggen og for os skribenter.

Også jeg har været skrive-inaktiv hen over sommeren - og dertil "sløset" med at få sendt nogle tekster afsted, som jeg ellers gerne vil have på Bloggen. Jeg er desværre bare ingen ørn til alt det tekniske med vedhæftede filer og billeder.

Held og lykke med alt det, du ellers har gang i Dorte.

Stor tak til dig, Randi fordi du påtager dig at redigere og dermed fortsætte Bloggen. Jeg ville savne den, hvis den måtte lukkes ned.

Hvilken mailadresse sender jeg nu mine tekster til?

Kh Ragnhild

theodor sagde ...

Hej alle,

Jeg synger den samme sang om andre projekter, som har taget over. Og tilslutter mig koret af takkere til Dorte og Randi.

Samtidig aner jeg ikke, hvor meget jeg kommer til at deltage på skrive-bloggen over den næste tid. Det ligger lige på vippen for mig og måske ville det være en idé at det er en mere hyppig deltager, som officielt tager rollen med opgaverne?

Hvis ikke, der er nogen, kan jeg love at lægge på for resten af året. (jeg lægger lige på for oktober)

kh Theodor

Randi Abel sagde ...

Kære Ragnhild,

Du skal bare sende dine tekster og billeder til mig i stedet. Min mailadresse er randiabel@mail.dk

Kh,
Randi

Randi Abel sagde ...

Kære Theodor,

Eftersom jeg løbende skal lægge tekster på bloggen, overtager jeg gerne din tjans med månedsopgaverne. Medmindre der er en anden, som lægger billet ind.

Kh,
Randi

Dorte H sagde ...

Tak til de sidstankomne for jeres pæne ord - og god vind med Skrivebloggen!

Kh Dorte.

Bente Pedersen sagde ...

Kære Dorte...
Også god vind til dig :-) Håber da, at du får lyst til at lægge en lille tekst ind imellem og kigger forbi :-)
KH Bente