lørdag den 2. marts 2013

Lørdag den 2. marts

Kære alle,

Jeg tænker, at Jyhark nok ikke har set, at hendes tekst blev publiceret for en uge siden. Derfor kommer der ikke en ny tekst på i dag. Jeg sender en mail til Jyhark og gør hende opmærksom på kommentarerne til hendes tekst.

Rigtig god weekend. Er det ikke dejligt, at det officielt er forår?

Kh
Randi

8 kommentarer:

Bente Pedersen sagde ...

Kære Randi!

Havde tænkt det samme som du...både hvad angår en ekstra uge til Jyttes tekst og foråret!
Er der nogen, der har tænkt i ny opgave, eller er tekst-kassen godt fyldt op, Randi?

Kh Bente

Ragnhild sagde ...

Kære Randi og Bente

Jeg kan altså ikke se formålet med at lade være med at lægge en ny tekst på bloggen lørdag kl 10, fordi sidste tekst ikke har fået "nok" kommentarer.

Vi har haft den debat før. Der kan da sagtens lægges kommentarer til "den gamle tekst". Det er der utallige eksempler på. Jeg tror, det bliver bloggen "død" på længere sigt, hvis det bliver kutyme at lørdagens udgivelse er afhængig af aktiviteten på senest offentliggjorte tekst.

Måske kunne du, Randi som service for nye uvante blogmedlemmer sende en mail til vedkommende om deres tekst, når den er lagt på.

Aktiviteten er lav herinde, men jeg tror stadig ikke på, at aktiviteten bliver større, ved at springe den enlige ugentlige udgivelse over.

Helt ærligt, jeg blev skuffet. Mit svar på februaropgaven kunne f.eks have været lagt på. Den tekst hører indholdsmæssigt (det tidlige) februar til. Jeg tror ikke det ville forstyrre aktiviteten på jyharks fine tekst.Jeg ved ikke, hvad der ligger på lageret af tekster. Men færre udgivelser genererer færre indsendte tekster, tror jeg.

Kh Ragnhild

Bente Pedersen sagde ...

Hej Ragnhild!

Ja, debatten har vi haft før, og er enige om, at generelt vil det være godt med en ny tekst hver uge, men ingen regel uden undtagelser.

Min tilbagemelding om en ekstra uge til Jyttes tekst var tænkt som en gestus til et helt nyt medlem, der måske ikke har været opmærksom på, at hendes tekst var "på". Så det er godt, hvis hun lige får en mail.

Jeg er sikker på, at jeg med glæde vil læse din tekst,uanset hvornår den kommer på, men hvis du specifikt har bedt Randi om at få den lagt på i februar, så kan jeg godt forstå din skuffelse.

Kh Bente

Ragnhild sagde ...

Kære Bente

Tak for dit svar Bente. Jeg var ikke skuffet, fordi mit svar på februaropgaven ikke dukkede op, jeg var generelt skuffet på bloggens vegne :-)

Min fornemmelse var og er stadig at en ny tekst ikke vil tage opmærksomheden fra andre nyere tekster.

Aktiviteterne - eller mangel på samme - siden i lørdags synes at bekræfte mig i mine fornemmelser.

Kh Ragnhild

Bente Pedersen sagde ...

Kære Ragnhild!

Jeg tror, at mange har travlt i krimiens verden i disse uger på Saxos krimiskole. Herunder Randi. Jeg har selv bidraget med tekster og kommentarer derinde de to første uger. I denne uge holder jeg fri. ;-)

Kh Bente

Anne Lilleager sagde ...

Kære Bente og Ragnhild

Jeg glæder mig meget til at se Ragnhilds besvarelse på "en nøgen tekst". Det var anbefalingen af den, der fik mine øjne op for 'Skrive-bloggen' her. Besvarelsen "Morgenmørke" er meget smuk! Den kan bedst læses, inden vi kommer for langt ind i foråret.

Jeg er meget spændt på de nye tekster i almindelighed!

Hilsner fra Anne

Ragnhild sagde ...

Kære Bente

Jeg følger skam med på sidelinjen på krimiskolen. Jeg tilmeldte mig (mens det endnu var gratis!) primært for at få muligheden for (måske) at lære af de to nye undervisere. Men igen ser det ud til, at eleverne på forfatterskolen lærer mest af hinanden. Et par af debatterne er helt vidunderlige. Johnny B's parafraser på "Velkommen til kokkeskolen" er ganske enkelt forrygende gode og morsomme.

God skrivelyst i næste uge :-)

Kh Ragnhild

Ragnhild sagde ...

Kære Anne

Jeg er da rigtig glad for at jeg også kunne bruge "Morgenmørke" på Perfiktion, og især er jeg glad for, at det lokkede dig til at blive medlem af Skrive-bloggen.

Jeg har læst og kommenteret din første tekst på bloggen.

Når du/man har skrevet en kommentar til en tekst, sin egen eller en andens, er der mulighed for at sætte flueben i et felt, så man får en mail om bevægelser på teksten. Fluebenene skal sættes efter egen kommentar er sendt, men før man lukker kommentatorfeltet ned.

Kh Ragnhild